Noutomenu
Menu:
Uuden sadon perunasalaattia ja marinoitua punasipulia (M, VE, G)
Grillattua kananpoikaa, varhaiskaalia ja caesarkastiketta (L, G)
Paahdettuja välimeren kasviksia, oliiveja ja provencen salaattia
(M, VE, G)
Feta-tomaattipiiras (L)
Fenkolinsiemenillä maustettua focacciaa (M, VE)
22,90€/ hlö. Min. 10 henkilöä
Makea:
Vadelmasitruuna-juustokakkua
5,50€ per hlö. Min. 10 henkilöä
Kaikki tuotteet pakattu kylmäsäilytysastioihin ja pahvilaatikkoon. Esille laitto-ohjeistus ja raaka-aineluettelot ovat mukana.
Tilaa viimeistään kolme arkipäivää aikaisemmin sähköpostilla ravintola@kansis.fi tai ravintolasta aukioloaikoina. Noudot pääsääntöisesti arkisin aukioloaikoina


Catering Menu
Menu:
New harvest potato salad and marinated red onion (M, VE, G) Grilled chicken, spring cabbage and Caesar dressing (L, G)
Roasted Mediterranean vegetables, olives and Provençal salad (M, VE, G)
Feta and tomato quiche (L)
Focaccia seasoned with fennel seeds (M, VE)
22.90€/ person. Min. 10 people
Sweet:
Raspberry and lemon cheese cake
5.50€ per person. Min. 10 people
All products packed in refrigerated containers and a cardboard box. Cooking instructions, heating instructions for warm dishes and ingredient lists are included.
Order at least three business days in advance by emailing ravintola@kansis.fi or from the restaurant during opening hours. Pick-ups are generally available during weekdays during opening hours.